Referenties

” In September 2015 had ik een “meltdown”, ik noem het maar zo want ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Ik moest om alles huilen, ik maakte mooie stappen maar ik kon er voor mijn gevoel niet van genieten. Het was alles of niets, heel vlak/gevoelloos of juist het tegenovergestelde en heel emotioneel. Jarenlang stopte ik mijn gevoel altijd weg en ik mocht van mezelf niets voelen. Tot “de meltdown” en het niet meer ging, ik wist dat ik er iets aan moest gaan doen, om mezelf te worden en dat oké te vinden. Mijn eerste kennismaking met Indra was erg fijn, ik kreeg het gevoel dat ik werd begrepen en er goed naar mij werd geluisterd. Als coach gaf ze mij alle ruimte en ik kon zelf aangeven tot waar ik wilde gaan en wat ik aankon op dat moment.”

“De coaching bij Indra hielp me om meer balans te vinden tussen werk en tijd/aandacht voor mezelf. Ontspannen, meer bewegen en beter eten kwamen ook aan de orde. Een mooie complete insteek!
Indra heeft een palet aan oefeningen en opdrachten die ze inzet bij de coaching. Het prettigst vond ik zelf om meteen met oefeningen aan de slag te gaan. In mijn baan praat ik al heel veel.”

Pien

Indra heeft mij laten inzien dat “voelen” mag en dat terugdenken aan gebeurtenissen die in het verleden zijn gebeurd goed is. Het herbeleven, dat gevoel terughalen middels oefeningen en mijzelf hierbij prima voelen was voor mij heel spannend, maar naarmate de sessies volgde ging dit makkelijker. Uiteindelijk heeft het geleid tot het toelaten van mijn gevoel, in de breedste zin van het woord. Blij, verdrietig, chagrijnig, tevreden, onzeker én zeker zijn van mijzelf en ga zo maar door. Ik ben nu klaar voor de volgende fases in mijn leven en ik heb er zin in! Ik weet nu dat je even wat minder fijn voelen ook bij het leven hoort, als je dit toelaat. Terugkijkend op de sessies en hoe ik nu in mijn vel zit, is dit de beste beslissing die ik toen heb kunnen maken”

Ik ben Indra enorm dankbaar! Laura

“Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren.  Indra had echt een luisterend oor zonder enig oordeel. Dit bracht mij zelf tot meer nadenken en reflecteren. Ook gaat ze met de lichaamshouding die je laat zien tijdens de gesprekken aan de slag zodat je erachter komt wat je nog verbaal kan uitstralen. Meer inzicht in je eigen patronen en het doorbreken daarvan is voor mij de reden het aan anderen te vertellen wat ik geleerd heb.”

Rianne

Een 26-jarige, alleenstaande, 140kg wegende man, zoekt voor het eerst contact met een “dieetcoach”.

Bij de eerste ontmoeting kunnen vrijwel direct alle vooroordelen de deur uit.
De verwachting van een strenge vrouw, die precies eens even ging vertellen wat je al die jaren verkeerd hebt gedaan en wat je moet veranderen in de toekomst, bleken niet te kloppen.
Nee, de eerste ontmoeting is met een zeer hartelijk iemand. Indra is niet iemand die de les wil lezen, maar je wilt leren kennen om er zo achter te komen waar het mis is gegaan.
De eerste sessies zijn om je dus te leren kennen. Wat eet je allemaal, wanneer eet je, maar vooral ook waarom eet je? Dit alles zonder oordeel. Puur om te begrijpen wat je situatie is, zodat zij weet waar de winst is te boeken.

Het mooie van mijn sessies, vond ik dat er niet puur naar het eten gekeken werd. Het psychische element is net zo, of zelfs belangrijker. Als je niet weet waarom je eet, zal je niet makkelijk je gewoonte kunnen veranderen.
Binnen 3 maanden, was ik dankzij Indra zover, dat ik zowel een zuivel verslaving als een cola verslaving achter me heb gelaten. Ik had, tot ik bij haar kwam, nooit fruit gegeten, maar inmiddels eet ik 2 stuks per dag. Wit brood werd vervangen voor bruin. En zo kan ik nog wel doorgaan.

In het begin verliepen de sessies statisch. Zittend op een stoel, zoals ik het prettig vond. Maar zij liet mij inzien, dat als je verandering in je leven wil, je er zelf mee zal moeten starten, een ander doet dat niet. En zo gebeurde het, de laatste sessies zijn al wandelend door de bossen gemaakt, nadat ik er zelf om had gevraagd.

Dankzij Indra ben ik inmiddels een fervent sporter geworden, let ik op mijn voeding en is mijn leven echt een stuk beter geworden.
Ze heeft mijn leven veranderd, ik denk dat ik zelfs mag stellen, gered.

Doe je zelf een plezier en maak een afspraak met Indra.

Stephan H